Otvoren je novi zvanični sajt gimnazije u čijem će neposrednom uređivanju učestvovati učenici škole.... Meni lično se sajt baš i ne sviđa ali dobro. Bar će se tamo nalaziti sve informacije vezane za školu. Učenici koji su se prijavili kod profesorke Subin biće uključeni u ažuriranje tog sajta. Među njima sam i ja... jupi... Eh da..... LINK
Pa... učenici bi kao trebali da šalju dopune za taj sajt putem mail-a administratoru koji bi to ubacio..... mislim to bi bio samo text ili možda neka slika..... pffff.... Sve je šareno i kao myspace! Mislim da GiMnaZija zaslužuje ozbiljniji sajt! Ne bi me čudilo i da ga sređuju online kao space....
Gimnaziji svakako treba ozbiljan sajt.... sramota je da neke pancevacke osnovne skole imaju znacajno bolje uradjen sajt od gimnazije... ali...koliko para toliko muzike...
jel moze neko da ono "planiramo" i "isticemo" sredi kako treba....
Na isticemo se javlja isticemo... a na planiramo se opet javlja isticemo...
2:1 za isticemo...
Biće do juna..... hehehe... kakvi su mozgovi! Pa do juna mogu da ga odrade da leti po sobi kad ga otvoriš! Trebaju bre par sati nedeljno da odvoje za to, a osećam da će i to da izostane ponekad!